MaGuSie Marja Verduin iedere verandering begint bij jezelf
Praktijk MaGuSie-Coaching

Over Marja Verduin

Marja Veruin

Ik ben Marja Verduin, dochter, zus, echtgenote van Marco van Sprang, moeder van drie prachtige zonen, Max 1999 Guus 2001, Siem 2003, eigenaar van Praktijk MaGuSie-Coaching.

Onze psyche, gedrag en persoonlijke ontwikkeling boeien mij al heel lang.
Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen zichzelf beter te begrijpen, meer in contact met zichzelf te zijn, inzicht te krijgen in hun problematiek, aardiger voor zichzelf te zijn en de regie over zichzelf en hun leven te nemen.

In mijn praktijk geef ik individuele coaching aan kinderen, ouders, opvoeders, volwassen, gezinnen of combinaties van gezinsleden die samen een probleem willen aanpakken. Ik wil horen wat er in jou leeft, wat je voelt, wat je behoeften zijn, hoe je dingen ziet. Jouw doel (vraagstelling) staat centraal. Ieder mens is anders, vandaar dat ik geen standaard draaiboek heb. Per keer kijken we naar wat aandacht nodig heeft.
Tijdens de coaching help ik jou om meer inzicht te krijgen in je gevoel, trauma’s, gedrag, ziekte, stress, of andere problemen, en om antwoorden te vinden op jouw vragen. Ik besteed ook aandacht aan ons contact, want ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig bij mij voelen en zichzelf kunnen zijn.

Mijn werkwijze is vanuit een holistische oogpunt. Ik kijk vanuit de gehele mens. Lichamelijk, psychisch, emotioneel en energetisch. Op al deze vlakken is er aandacht nodig. Met mijn methodes, oefeningen, energetisch werk en intervisies stimuleer ik je het beste uit jezelf te halen. Ik help je om vaak aangeleerde patronen te doorbreken, zodat hoofd, hart en buik weer met elkaar gaan samenwerken.