MaGuSie Marja Verduin iedere verandering begint bij jezelf
Praktijk MaGuSie-Coaching

Nieuws

foto MaGuSie-Coaching blijft open met Omicron 19 december 2021

Bericht van de GAT na de persconferentie van 18 december 2021:

Zorgaanbieders die onder artikel 1, eerste lid, van de Wkkgz vallen hoeven de praktijk niet te sluiten. Alternatieve geneeswijzen vallen onder de Wkkgz.

Ter volledigheid; zorgaanbieders aangesloten bij de GAT vallen onder de Wkkgz. Ook de contactberoepen vallen onder de Wkkgz.

Voor meer informatie bel met het publieksinformatie nummer: 0800 1351

GAT – 18 dec 2021 22:00 uurfoto Hallo lieve Marja 11 april 2021


Het inmiddels alweer een ruime maand na onze laatste sessie welke ik elke keer als prettig heb ervaren bij je.

Mooie duidelijke vraagstellingen, gevolgd door een sessie en er op nieuw naar kijken. Het is een methode die ik zelf ook graag toepas in mijn lessen.

Dat besef komt trouwens nu pas .......

Wat ik bijzonder vindt is hoe een situatie leefde en telkens in een andere vorm terug kwam voor jouw sessies.

Het voelt een beetje als volwassen worden omdat het een plek krijgt en mijn systeem is gestopt met drammen zoals een klein kind dat doet als ze niet de aandacht krijgt die ze verdient.

Door er bewust in het onderbewuste naar toe te gaan en op een diepere laag aandacht aan te geven, de ander te zien mocht het een plek krijgen en uit mijn systeem stappen.

Het geeft letterlijk ruimte waardoor ook de kei die voor de stroming lag verwijdert kon worden om weer een helder kanaal te worden.

Kleine steentjes in het water die ook in mijn omgeving iets in beweging brachten.

Het blijft lastig uit te leggen en vertel een ieder waarvan ik voel dat deze methode zo krachtig is van jouw mooie werk en handreiking.

Jij hebt echt belangrijk werk in deze gekke tijd. Het los laten van het oude om ruimte te maken voor het nieuwe.

Dit maakt mij intens dankbaar dat ik deze ervaring mocht hebben samen met jou.

Het voelt nu nog helderder. De rust in mij is intenser en dieper.

Het weten komt naar buiten op het juiste moment en er is een oer-vertrouwen aangeboord die er al zal maar nu ook echt gezien mag worden.

Het gaat niet om mij. Het gaat om het grote geheel. Onderdeel zijn van maakt dat ik nog steeds net nauwkeurigheid mijn ding doe maar het verder niet belangrijk hoeft worden gevonden omdat de energie zijn weg wel vind.

Dank je wel lieve Marja, ik gun nog heel veel mensen deze mooie sessie met jouw liefdevolle betrokken begeleiding.

Liefs Luciafoto Stil van 1 juni 2020

Een meisje van 15 jaar gaf mij dit prachtige schilderij. Speciaal mijn logo voor mij geschilderd. Dan word je toch wel even heel stil en dankbaar. Zo trots op deze inmiddels jonge dame die zo op haar eigen manier haar eigen weg weet te volgen.


foto Opleiding tot Creatrix® Transformologist® 5 mei 2020

Vanaf 16 maart werd er door de overheid geadviseerd om ander halve meter afstand te houden van je mede mens en zoveel mogelijk thuis te blijven. Ik ben daarom cliënten digitaal gaan begeleiden. Alleen niet alle cliënten vinden dit fijn, dus ook bij mij werd het een stuk rustiger.

Nu was ik al zoekende welke opleiding een mooie aanvulling zou zijn voor het werk dat ik doe. Zo kreeg ik de tip om te gaan informeren naar de Creatrix® opleiding aan het Australische Institute of Women International. Deze jaar-opleiding is al eens eerder bij mij langs gekomen. Omdat het een internationale opleiding is die hoofdzakelijk in het Engels gegeven wordt dacht ik op dat moment ‘dat lukt mij nooit’. Nu ik met het coronavirus meer tijd heb, ben ik toch de uitdaging aangegaan. Inmiddels volg ik de opleiding al 5 weken. Gelukkig heb ik genoeg mensen in huis die mij kunnen helpen wanneer ik een woord niet helemaal begrijp.

Volgende week start de 4 daagse Facilitator Training via zoom. Ook zo’n nieuwe uitdaging, een hele dag digitaal cursus waarin ik het proces zelf mag ondergaan. Leuk en spannend te gelijk. Ik heb er zin!


foto Een mooi zonnetje van Lucia Truong 16 april 2020

Vandaag wil ik heel graag een ondernemer in het zonnetje zetten ☀️

Dit wil ik elke dag doen om hen een hart onder de riem te steken.

Vandaag wil ik jullie heel graag voorstellen aan Marja Verduin.

Marja ken ik inmiddels al heel wat jaren en mocht ik leren kennen in een tijd dat zij vrijwilligster was voor een stichting die mij nauw aan het hart ligt.

Stichting de Regenboogboom

Marja bezocht kinderen in het ziekenhuis en zij hielp hen d.m.v. een verhaal waar de kinderen zelf de hoofdrol in hadden naar een plek waar ze zichzelf konden en mochten zijn.

Als je heel ziek bent en wekenlang in het ziekenhuis ligt mis je veel, heb je soms veel pijn omdat je heel erg ziek bent of wacht je op een hele spannende operatie en juist daar ligt de kracht van Marja om deze kinderen een bijzondere reis te laten maken naar een plek waar ze zich altijd thuis voelen.

Ik mocht mee kijken in deze magie en wat is dat belangrijk voor de kinderen en hun ouders.

Precies deze kracht is de rode draad door de praktijk van Marja.

Met er door heen geweven haar eigen unieke gouden draad van kennis, zachtheid maar vooral een alertheid en diep weten om precies daar te coachen en ondersteunen waar nodig is.

Heel eerlijk is het moeilijk in woorden te vatten, dit is zo veel fijner te ervaren want Marja is heel goed in het ondersteunen van diepere trauma’s.

Zij kan je hier heel goed in ondersteunen.

Zij doet dit o.a. d.m.v systemisch werk, heel goed mee kijken en vooral afstemmen op Zij kan je hier heel goed in ondersteunen.

Echt maatwerk dus want zij beweegt volledig mee met wat nodig is.

Marja verzorgt in mijn cursussen een gastles.

Zowel bij de kinderen als bij de pubers.

Daarnaast werken we samen binnen onze praktijk omdat deze verbinding juist in het bundelen van onze kennis samen zo enorm krachtig is.

Haar bijdrage is bijzonder waardevol.

Elke keer weer gaan de kids stralend naar huis omdat Marja hen tools geeft hoe ze bij zichzelf thuis kunnen komen door hen mee te nemen in een innerlijke reis naar hun eigen veilige plekje.

Waar ze ook zijn.

Wat ben ik dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen Marja.

En wat ben jij ook enorm belangrijk voor een groep mensen die door jouw liefdevolle betrokken aandacht hun leven weer op rit krijgen.

Wil je meer weten, je kunt altijd contact zoeken met Marja.

Ook in deze tijd biedt zij ondersteuning vanuit haar praktijk d.m.v online sessies.

Neem gerust een kijkje op haar website.

Dank je wel Lucia, hier word ik een beetje stil van!foto Hier word ik blij van! 2 februari 2020

Beste Marja,

Graag wil ik jou nogmaals bedanken. Wat ben ik blij dat ik jou heb ontmoet en je mij hebt ondersteund bij mijn verdere verwerking. Ik heb het als bijzonder en leerzaam ervaren.

Door jouw bijzondere gave voelde ik mij al heel snel thuis in een wereld die voor mij totaal onbekend was. Deze is voor bij zeer helpend geweest in mijn proces. Het geeft mij zo veel ruimte en energie! Nogmaals hartelijk bedankt Marja!